Náš web se čte

Na našem webu je umístěno počítadlo, které zaznamenává, kolik lidí náš web navštíví. V těchto dnech je to rok od nové (doufáme, že lepší J) tváře webu. V této souvislosti možná není bez zajímavostí říci, že za poslední rok naše počítadlo zaznamenalo přes 5 000 přístupů, tedy průměrně denně čtrnáct přístupů.

Na to, že web je určen především úzké a nepočetné komunitě trvalých jáhnů ostravsko-opavské diecéze, jde o překvapivě vysoké číslo. Číslo, které ukazuje, že web navštěvuje ještě mnoho dalších osob, kteří nejsou členy jáhenské komunity. A to je jistě dobré vysvědčení tohoto webu. Zaznamenáváme mnoho přístupů mimo Českou republiku. Samozřejmě mezi nimi je nejvíce přístupů z evropských zemí, ale často jsou návštěvníci ze Severní Ameriky, či Asie. A dokonce pár přístupů je i z Austrálie a Afriky.

V současnosti celý web jáhnů DOO obsahuje přes 190 stránek, více než 80 příspěvků a téměř 500 fotografií z různých akcí.  Věřím, že i v budoucnu se našemu webu bude dařit a bude dobře sloužit svému účelu, pro který vznikl.

Mohlo by se vám líbit...